Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Діти наші - надзвичайно талановиті
16:17:47
Діти наші - надзвичайно талановиті

Кожне маленьке серце, що переступило поріг школи  - надзвичайно сильно і часто б"ється від хвилювання і тривоги. Його турбує, що скаже вчитель, чи все получиться добре, чи поважають мене однокласники тощо.

Наше вчительське завдання підтримати дітей у будь-якому їх починанні. І запам"ятати істину, що діти - талановиті від природи. В чому їх талант - наше завдання розгледіти. У будь-яку дитину можна зануритись з головою і довго мандрувати, знайти для себе безліч цікавого і доброго.

Хтось читає, хтось співає, малює чи вирізає, обчислює, знає, уміє, грає... Невже важко за це просто похвалити??? Думаю, що ні. Кожного дня пам"ятайте про малі і великі таланти, візьміть собі за правило - щодня погладити ніжно по маленькій талановитій голівці кожного учня класу за будь-який прояв старання. знання, уміння, хотіння. Побачите - що за похвалу і ніжний дотик - Ви, учителю, будете винагороджені сповна, а через десяток років дізнаєтесь, що Ваш учень - відомий на весь світ -художник, танцюрист, спортсмен, музикант, письменник, банкір, тато, мама... Людина з великої букви!!!!Бо діти наші - надзвичайно талановиті, але не назавжди вони діти та вже зараз - Люди...

Категорія: До школи з радістю | Переглядів: 1258 | Додав: hospitable | Теги: вчителям, талановиті діти | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]