Головна » 2011 » Липень » 29 » Лист першокласнику
13:11:17
Лист першокласнику
Ось і настав цей довгожданий час. Ти вперше переступаєш поріг школи.
А чи знаєш ти, що таке школа?
Слово "школа" прийшло до нас від стародавніх греків, які славилися своїми знаннями. У перекладі з грецької мови "школа" означає "вчена бесіда", "навчальне заняття". З часом це слово набуло багатьох значень. Але найпоширеніше, зрозуміле всім таке: будинок, в якому навчаються діти.
Зараз навряд чи можна знайти людину, котра б не вчилася у школі. Колись до неї ходили і твої батьки. Саме школі вони завдячують своїми знаннями.
Часто школу називають другою рідною домівкою. І мабуть, неспроста. Бо вона й справді те місце, де ти проведеш найкращі свої дитячі роки.  Тут ти знайдеш відданих товаришів і друзів. А батьків тобі замінять вчителі. Шануй їх. Вони бажають тобі добра.
У нашій школі є свій розпорядок, звичаї і традиції. Вивчай і дотримуйся їх. А поки що запам"ятай золоте правило поведінки: "Чини іншим те, чого сам собі бажаєш". Тобто, якщо хочеш добра для себе, роби його для інших людей. Оце і є золоте правило. Завжди дотримуйся його. Пам"ятай: віднині ти член шкільної родини. Якою вона буде, залежить і від тебе, твоєї поведінки і старанності.
Тобі судилося вчитися у третьму тисячолітті. Віриться, що тебе жде щаслива доля. Учися і працюй на втіху своїм батькам і вчителям, на благо нашого народу, заради процвітання рідної Вітчизни - України.
У цей час усі ми бажаємо тобі доброго здоров"я і відмінних успіхів у навчанні.

Директор школи, учителі, батьки, випускники.
Категорія: Підготовка до першого класу | Переглядів: 3674 | Додав: hospitable | Теги: підготовка до першого класу, підготовка до школи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]