Головна » Виховний процес у початковій школі
Відтворення інтелектуального й духовного потенціа¬лу народу, вихід вітчизняної науки, техніки і культури на світовий рівень, національне відродження, становлення державності та демократизація суспільства в Україні знач-ною мірою залежать від того, наскільки ефективно у вищій школі формуватиметься творчий потенціал інженерів і керів¬ників виробництва, конструкторів і вчених, організаторів науки і технологів, педагогів і працівників культури. Нині вища школа безпосередньо відповідає за кадрове забезпечен¬ня науково-технічного прогресу, підвищення ефективності суспільного виробництва, духовне життя, розвиток науки.
Творчість — це тип діяльності, що створює якісно нові матеріальні й духовні цінності або висуває нові, ефективні способи розв'язання тих чи тих наукових, технічних, со¬ціальних та інших проблем.
Філософ А. Спіркін робить висновок: творчість — це ро¬зумова і практична діяльність, результатом якої є створен¬ня оригінальних, неповторних ці ... Читати далі »
Категория: Виховний процес у початковій школі | Просмотров: 1441 | Добавил: hospitable | Дата: 25.01.2012 | Комментарии (1)