Головна » 2011 » Жовтень » 21 » 12-13 листопада відбудуться читання з гуманної педагогіки "Учителю, надихни мене на творчість!"
12:47:55
12-13 листопада відбудуться читання з гуманної педагогіки "Учителю, надихни мене на творчість!"
12-13 листопада 2011 року у Києві у Національному педагогічному університеті імені М.Драгоманова (НПУ, м.Київ, вул.Пирогова, 9; ст.м. "Університет") відбудуться Шості всеукраїнські читання з гуманної педагогіки "Учителю, надихни мене на творчість!".

Тема запропонована Шалвою Олександровичем Амонашвілі, науковим керівником Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації гуманної педагогіки, президентом Міжнародного центру гуманної педагогіки, академіком Російської академії освіти, іноземним членом Національної академії педагогічних наук України, доктором психологічних наук, професором, всесвітньо відомим педагогом-новатором, почесним доктором та почесним професором цілої низки вищих навчальних закладів України та інших країн.

Головне завдання Читань - обсудити питання, як стверджувати в житті "Світлу творчість", як надихатися на "несення Світла" самим і надихати на це своїх учнів. Як навчитися розпізнавати підміну справжніх цінностей фальшивими та знаходити в собі сили "нести Світле натхнення" в будь-яких обставинах життя.

На Читаннях будуть працювати 7 лабораторій за профілями діяльності:
1. Лабораторія гуманітарних знань.
2. Лабораторія початкової школи.
3. Лабораторія природничих наук.
4. Лабораторія художнього розвитку.
5. Лабораторія керівництва освітою.
6. Лабораторія роботи з батьками.
7. Лабораторія "Як світлий Ангел перемагає".

Заявку на участь у роботі Читань потрібно надсилати до 15 жовтня 2011 року на e-mail: mlada@ukr.net (Людмила Олександрівна Мазур).

17.10.2011 13:09  |  Освіта та наука в Україні  |  За матеріалами: Освітній портал
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 715 | Додав: hospitable | Теги: педагогічні читання, Амонашвілі, Гуманна педагогіка, учитель, ангел | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]