Головна » 2011 » Серпень » 10 » Цього року в харківські школи піде більше першокласників
08:02:54
Цього року в харківські школи піде більше першокласників

1 вересня за парти харківських шкіл сядуть 100 тис. учнів. Про це повідомила директор Департаменту освіти Харківської міськради Ольга Деменко.

Серед учнів - близько 12 тис. першокласників (у вересні 2010 року до школи пішли 10,5 тис. першокласників - ред.).

"Цифра приблизна, оскільки прийом дітей в перший клас ще не закінчений, але сильно вона не зміниться", - пояснили в прес-службі Департаменту освіти Харківської міськради.

Як відзначила О.Деменко, школи Харкова практично завершили підготовку до початку нового навчального року.

"Закінчується ремонт у школах і гімназіях міста. Один з найбільш масштабних виконаний у спеціалізованій школі №114 в Комінтернівському районі. У ремонт цієї найстарішої в Харкові школи міська влада вкладає кошти з 2004 року. У школі капітально відремонтували крівлю, укріпили стіни будівлі, закінчується обробка фасаду. Цього літа з міського бюджету виділили гроші і на ремонт м'якої крівлі філії школи №114. Батьки та інвестори також включилися в підготовку до нового навчального року. Ми їм за це вдячні. За позабюджетні кошти до нового навчального року відремонтували навчальні кабінети, санвузли, спортзал, роздягальні, бібліотеку, упорядкували пришкільну територію і знесли аварійні дерева", - відзначила О.Деменко.

http://www.osvita.org.ua/

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 750 | Додав: hospitable | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]