Головна » 2011 » Листопад » 29 » Дешифровано матеріали, подані на Всеукраїнський конкурс рукописів підручників для учнів 1-4 класів шкіл
09:39:39
Дешифровано матеріали, подані на Всеукраїнський конкурс рукописів підручників для учнів 1-4 класів шкіл
25 листопада 2011 року в Інституті інноваційних технологій і змісту освіти відбулася процедура дешифрування комплектів матеріалів, поданих на Всеукраїнський конкурс рукописів підручників для учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів. На розгляд було подано 191 комплект конкурсних матеріалів від авторів та авторських колективів з 40 предметів інваріантної частини типових навчальних планів для початкової школи. Про це повідомляє прес-служба Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.

Предметними експертними комісіями, а також провідними науковцями Національної академії педагогічних наук України та загальноосвітніми навчальними закладами було здійснено експертизу Авторських концепцій і рукописів підручників з усіх навчальних предметів інваріантної складової типових навчальних планів для початкової школи, надано відповідні експертні висновки та заповнено оцінні листи з рейтинговими таблицями. В експертизі рукописів підручників взяли участь понад 300 фахівців з усіх регіонів України.

Представники конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу рукописів підручників для учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів у присутності авторів, представників видавництв та ЗМІ оприлюднили шифри найкращих рукописів, що отримали за результатами експертиз найвищі рейтинги. Після цього відбулася процедура дешифрування – відкриття конвертів з інформацією про авторів.

Надалі результати Всеукраїнського конкурсу будуть подані на затвердження колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

28.11.2011 17:41  |  Освіта та наука в Україні  |  За матеріалами: Освітній портал
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 690 | Додав: hospitable | Теги: підручники | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]