Головна » 2011 » Серпень » 8 » Для учнів випустять "Щоденник школяра Львівщини"
08:22:08
Для учнів випустять "Щоденник школяра Львівщини"

Цього року учні загальноосвітніх навчальних закладів Львівщини отримають подарунок - вперше до 1 вересня побачить світ "Щоденник школяра Львівщини". Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Від традиційного "Щоденник школяра Львівщини" відрізняється тим, що окрім свого прямого призначення він слугуватиме навчальним посібником з історії краю. У доступній формі подано матеріал про видатні постаті Львівщини, про архітектурні пам'ятки, флору та фауну регіону.

"Щоденник школяра Львівщини" сприятиме покращенню організаційної та навчально-виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах. Художнє оформлення та змістове наповнення відповідають педагогічним вимогам і художньому смаку. Багате та різноманітне художнє оформлення несе інформацію лише навчально-пізнавального характеру, яка спрямована на розвиток логічного мислення та креативності, виховання повноцінної успішної особистості. Щоденник наповнений цікавим народознавчим матеріалом, покликаний стати помічником і другом.

Упорядники щоденника - директор авторської школи "Тривіта" Г.Станіславська та учителі початкових класів цієї школи Н.Партика, Н.Корнієнко.


http://www.osvita.org.ua/news/59115.html?from=subscribe

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1387 | Додав: hospitable | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]