Головна » 2011 » Вересень » 5 » Дмитро Табачник подякував за підготовку навчальних закладів до нового навчального року
15:52:01
Дмитро Табачник подякував за підготовку навчальних закладів до нового навчального року

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник звернувся з листами подяки до Міністра охорони здоров’я Олександра Аніщенка, керівництва Об’єднаного руху роботодавців України, місцевих органів виконавчої влади та самоврядування і педагогічних колективів за належну організацію початку нового навчального року.

Зокрема, Міністр висловив щиру подяку всім роботодавцям, які за спільною пропозицією МОНмолодьспорту та Об’єднаного руху роботодавців України надали 1 вересня 2011 року, у свято Дня знань, батькам першокласників вихідний день.

Дмитро Табачник особисто подякував Олександрові Аніщенку, всім підрозділам Міністерства охорони здоров’я, особливо санітарно-епідеміологічним службам, за високу професійність і принципову роботу щодо підготовки навчальних закладів до початку занять, а головне – за конструктивність, небайдужість і розуміння необхідності співпраці у вирішенні питань охорони здоров’я нашого найбільшого скарбу – дітей.

Також, Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник звернувся до місцевих органів виконавчої влади та самоврядування і педагогічних колективів з подякою всім тим, хто доклав зусиль і зробив все можливе та неможливе для того, щоб до 1 вересня 2011 року всі навчальні заклади України були підготовлені до нового навчального року.

«Завдяки вашій невтомній праці у День знань в усіх навчальних закладах пролунали шкільні дзвоники і розпочався навчальний процес. Понад 4 мільйони учнів сіли за парти, у тому числі, більше 410 тисяч першокласників.

Зичу вам, шановні колеги, професійної невтомності, оптимізму, міцного здоров'я, добробуту та усіляких гараздів!


Нехай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а усі ваші починання супроводжуються успіхом та вдалими результатами!», - зазначив Міністр.
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 713 | Додав: hospitable | Теги: Подяка, Міністр, вітання | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]