Головна » 2011 » Серпень » 15 » Інклюзивні школи
10:44:18
Інклюзивні школи
З нового навчального року діти із особливими потребами навчатимуться у 79 школах Львова. Загалом, у інклюзивних школах навчається 431 дитина. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Серед дітей, які відвідують такі класи, є діти з порушеннями опорно-рухового апарату, органічними ураженнями головного мозку, сенсорними порушеннями та іншими розладами розвитку.

У школах, де поруч із здоровими дітьми навчаються діти з особливими потребами, функціонують гуртки для таких дітей. Так, у школах Львова для дітей з особливими потребами працюють танцювальні, музичні, катехитичні гуртки, заняття з образотворчого мистецтва, театральний та художній гуртки, "Юний хімік". Також проводяться спортивні заняття з плавання, футболу, настільного тенісу, бодібілдингу та бойового гопака.

Такі школи працюють у всіх районах міста, зокрема у Галицькому районі є 7 шкіл, де працюють інклюзивні класи, у Залізничному районі - 13, у Личаківському - 17, у Сихівському - 20, у Франківському - 12 та у Шевченківському - 10 таких шкіл.

http://www.osvita.org.ua/news/59228.html

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 987 | Додав: hospitable | Теги: інклюзивні школи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]