Головна » 2011 » Вересень » 21 » "Круглий стіл" щодо конкурсу рукописів підручників для учнів 1-4 класів
13:06:11
"Круглий стіл" щодо конкурсу рукописів підручників для учнів 1-4 класів
21 вересня 2011 року о 15:00 у актовій залі Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (Київ, просп.Перемоги, 10) відбудеться "круглий стіл", на якому буде оприлюднено та обговорено інформацію щодо особливостей проведення Всеукраїнського конкурсу рукописів підручників для учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Про це повідоaмляє прес-служба Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.

Всеукраїнський конкурс рукописів підручників для учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів здійснюється з метою відбору якісного навчально-методичного забезпечення предметів інваріантної складової Типових навчальних планів для початкової школи з навчанням українською мовою, російською чи іншою мовою національної меншини.

Згідно з Положенням про Конкурс експертизі підлягають Авторські концепції рукописів підручників для учнів початкової школи з певного навчального предмету та відповідні рукописи підручників, що подаються на Конкурс, для шкіл з навчанням українською мовою, російською, іншими мовами національних меншини та спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням іноземних мов.

Експертиза Авторських концепцій та рукописів підручників здійснюватиметься Предметними експертними комісіями Конкурсу, установами НАПН України та загальноосвітніми навчальними закладами. Об’єктивність оцінки також забезпечить процедура реєстрації та шифрування конкурсних матеріалів.

У заході візьмуть участь представники Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Національної академії педагогічних наук України, автори підручників, представники видавництв та ЗМІ.

Переглядів: 864 | Додав: hospitable | Теги: підручники, початкова школа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]