Головна » 2011 » Липень » 18 » Міносвіти Криму: У процесі підготовки шкіл автономії до навчального року збоїв немає
11:14:41
Міносвіти Криму: У процесі підготовки шкіл автономії до навчального року збоїв немає
У Криму немає збоїв у процесі підготовки шкіл до навчального року. Про це йшлося на виїзному засіданні моніторингової групи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим з питання підготовки навчальних закладів в Керчі, Судаку і Феодосії, а також Кіровському, Білогірському та Ленінському районах до нового 2011-2012 навчального року, передає головне управління інформаційної політики Міністерства.

Як зазначили в управлінні, робота в даному напрямі ведеться чітко за графіком. При цьому всі відомства, відповідальні за підготовку навчальних закладів, діють спільно, швидко і оперативно вирішують виникаючі труднощі.

Повідомляють, що в рамках заходу представники Міносвіти відвідали Феодосійську школу-інтернат, Білогорську школу №3, Першотравневу школу Кіровського району, Зуйську і Богатовську школи Білогірського району.

Як розповіли в управлінні, на думку голови Міносвіти автономії Віталіни Дзоз, виїзні засідання є найбільш оптимальною формою з організації контролю над роботою місцевої влади в питанні підготовки зазначених закладів.

"У центрі уваги кримського уряду перебувають в першу чергу інтереси школяра, і можу запевнити - в новому навчальному році у всіх навчальних закладах восени і взимку буде тепло і комфортно", - резюмувала міністр.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 743 | Додав: hospitable | Теги: підготовка навчальних закладів | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]