Головна » 2012 » Січень » 24 » МОНМС затвердило Зміни до Типового положення про атестацію педагогічних працівників
14:07:54
МОНМС затвердило Зміни до Типового положення про атестацію педагогічних працівників
З метою врегулювання питання щодо атестації вчителів та викладачів, які викладають два і більше навчальні предмети, наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (МОНМС) від 20 грудня 2011 року №1473 затверджено Зміни до Типового положення про атестацію педагогічних працівників. 10 січня 2012 року наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції України (текст наказу розміщено у рубриці "Нормативно-правова база" на офіційному сайті МОНМС), з дня його офіційного опублікування в Офіційному віснику України наказ набере чинності.

Нормативним актом установлено, що присвоєні за результатами останньої атестації кваліфікаційні категорії та педагогічні звання вчителям та викладачам, які викладають два і більше навчальні предмети і до набрання чинності цим наказом не пройшли підвищення кваліфікації з усіх предметів, які вони викладають, поширюються на все педагогічне навантаження до наступної атестації.

У січні планується провести нараду із спеціалістами управлінь освіти і науки облдержадміністрацій щодо практичного застосування норм Типового положення.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 862 | Додав: hospitable | Теги: атестація | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]