Головна » 2011 » Серпень » 17 » Нові школи на Буковині
09:19:17
Нові школи на Буковині
До нового навчального року на Буковині відкриють дві школи. Таке завдання поставив голова облдержадміністрації Михайло Папієв під час щопонеділкової апаратної наради з керівниками структурних підрозділів Чернівецької облдержадміністрації та територіальних представництв центральних органів виконавчої влади.

За його словами, на освітянських об’єктах весь передбачений комплекс робіт має бути виконано до початку нового навчального року. У всіх школах, дитсадках в осінньо-зимовий період повинно бути тепло і затишно. Відтак вже до 1 вересня на 90% мають бути готові всі навчальні заклади до початку опалювального сезону.

"Діти на Буковині мають розпочати навчання у відремонтованих і обладнаних всім необхідним школах і дитячих дошкільних закладах", - наголосив Михайло Папієв.

Він також додав, що до нового навчального року на Буковині відкриють дві нові школи, зокрема, в селах Кам’яна Сторожинецького району та Молодія Глибоцького району. Також планується відкриття Чудейського навчально-виховного комплексу в Сторожинецькому районі.


http://www.osvita.org.ua/news/59253.html?from=subscribe



Категорія: Новини освіти | Переглядів: 736 | Додав: hospitable | Теги: нові школи, новини освіти, освіта Буковини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]