Головна » 2011 » Вересень » 8 » Нововведення "батьківські парти"
15:06:31
Нововведення "батьківські парти"

У школах Чернівецької області створили "батьківські парти" для першокласників. Про це пише "Молодий буковинець".

"Щодня на уроках у першокласників має чергувати представник батьків. Особливо він стежитиме за поведінкою школярів на перервах. Таке нововведення має поліпшити успішність школярів, а також - роботу педагогів", - вважає начальник обласного управління освіти Михайло Бауер.

Вчителька молодших класів Чернівецької школи №1 Людмила Шкрібляк зізнається, що допомога батьків на уроках дуже потрібна.

"У моєму 1-А класі 34 дитини, - каже Людмила Степанівна. - Це більше, ніж минулого року. Шестирічні діти потребують пильного нагляду, тому допомога батьків дуже доречна. Батьки допомагають нам переодягати дітей перед уроками фізкультури та після, ведуть їх до вбиралень, їдалень, готують до уроку, стежать за дисципліною, роздають зошити тощо. Вважаю, "батьківські парти" - це чудова ідея".


http://www.osvita.org.ua/news/59607.html?from=subscribe

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 976 | Додав: hospitable | Теги: освіта Чернівців, перший клас, початкова школа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  
sad А мені таке нововведення не до душі, діти при батьках не можуть працювати так, як без них. Адже вони вже звикли бути без батьків на заняттях у садочку.
По-друге, чому така наповнюваність класу, це неприпустимо для шестиліток!!!
При таких умовах у вчителя скоро не витримають нерви, бо не всі батьки однаково з розумінням ставляться до роботи вчителя.
Діти звикнуть, що їх повинні контролювати батьки, хто їм допомагатиме у наступних класах??????????
А от тьютор чи лаборант у початковій школі не завадив би!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]