Головна » 2011 » Вересень » 2 » Перша "віртуальна школа"
09:50:21
Перша "віртуальна школа"
У Києві з'явилась перша "віртуальна школа"У День знань у школі №25 Шевченківського району Києва показали, якою має бути школа у найближчому майбутньому. Тут розпочав роботу спеціальний навчальний комплекс, створений російськими та українськими вченими. Дітей тут навчають російською мовою. Відкриття школи відвідав посол Росії в Україні Михайло Зурабов.

У школі №25 є мобільний комп'ютерний клас з ноутбуками, а також декілька класів, оснащених інтерактивними електронними дошками. На них можна з комп'ютера вчителя виводити пояснювальні матеріали, графіки, схеми та завдання для учнів. На панелях - креслити і писати за допомогою електронного пера.

Зі спеціальними інтерактивними дошками-екранами граючи тренуються всі школярі, починаючи з першокласників, повідомляє портал Укрбізнес.

Залучення до віртуального світу починається вже від дверей школи.

"У холі школи встановлено інформаційно-довідковий центр, всі можуть увійти з нього в інтернет, подивитися відеоматеріали з сервера школи, - пояснюють викладачі, - А ще, батьки прямо з порога можуть подивитися розклад занять і перевірити оцінки учнів".

Першоклашки залишилися задоволені першим уроком в новому, інтерактивному класі. Посол Росії теж посидів у класі на шкільному стільчику поруч з першокласниками, і послухав лекцію про те, як працюватиме інтерактивний кабінет.
За матервалами: Освітній портал

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 781 | Додав: hospitable | Теги: першокласники, інтерактивні дошки, школа майбутнього | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]