Головна » 2011 » Листопад » 22 » Серед учнів і педагогів оголошено конкурс "Енергія і середовище"
12:36:37
Серед учнів і педагогів оголошено конкурс "Енергія і середовище"
Оголошено конкурс і розпочато прийняття робіт на конкурс "Енергія і середовище" на 2011-2012 навчальний рік, що є Національним туром міжнародного конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності "Енергія і середовище".

Конкурс 2011-2012 н.р. проходить під гаслом "Збережемо клімат – почнемо з простих енергетичних рішень". Метою конкурсу є виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді, створення умов для творчого наукового пошуку.

До участі у конкурсі запрошуються:

- учні, вихованці загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів віком до 17 років включно, які мають досягнення у практичній діяльності в сфері змін клімату, запровадження енергозбереження, використання поновлюваних джерел енергії для місцевих потреб, підвищення енергоефективності шкільних будівель;

- педагогічні працівники загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів, які мають напрацювання з питань роботи з учнями і населенням щодо ефективного використання та збереження енергії.

Для участі в І етапі Конкурсу необхідно надіслати до 10 січня 2012 року заповнену реєстраційну картку та конкурсну роботу, виконану на електронних та паперових носіях українською мовою (не більше 5 сторінок разом з ілюстраціями), на поштову адресу: Національний еколого-натуралістичний центр учнівський молоді Міністерства освіти і науки України, вул. Вишгородська, 19, м.Київ, 04074 з поміткою на конверті: "Відділ екології, на конкурс "Енергія і середовище". Або за електронною адресою: eremurusua@ukr.net.

21.11.2011 09:51  |  Освіта та наука в Україні  |  За матеріалами: Освітній портал
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 876 | Додав: hospitable | Теги: Конкурс, енергозбереження | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]