Головна » 2011 » Листопад » 15 » У Києві відбудеться міжнародна освітня виставка "Освіта та кар'єра - 2011"
18:44:24
У Києві відбудеться міжнародна освітня виставка "Освіта та кар'єра - 2011"
17 листопада відкриється освітня виставка, під час якої українські та закордонні навчальні заклади, а також освітні організації презентують сучасні освітні програми для української аудиторії

Проведення виставки є унікальною можливістю, що допоможе школярам, їх батькам, молодим людям і студентам зрозуміти тенденції та напрямки розвитку освіти в Україні та за кордоном, обрати навчальну програму, що відповідає власним вимогам і дозволяє реалізувати свої очікування від подальшого здобуття освіти.

"На сьогоднішній день існує безліч способів отримання інформації. Однак спеціалізована виставка - мабуть, є універсальним інструментом, що дозволяє отримати необхідну інформацію протягом невеликого періоду часу", - зазначає директор виставки Тетяна Волошина.


Вона також підкреслила, що зростання інтересу до освіти серед українців, а також їх прагнення до отримання якісних послуг, привертають дедалі більшу кількість навчальних закладів та організацій, які надають освітні послуги в Україні та за кордоном, а також консалтингових центрів, які здійснюють діяльність в освітній сфері.


"Виставка дозволить відвідувачам перевірити, наскільки пропоновані освітні послуги відповідають очікування і вимогам, оскільки вони зможуть самостійно вивчити пропозиції освітніх організацій, задати питання, порівняти умови пропозицій на ринку освіти", - підкреслила Т. Волошина.


У цьому році під час проведення виставки більше 120 університетів з України, Європи, Північної Америки нададуть інформацію про освітні програми для українців. На виставці також будуть представлені павільйони найбільших культурних центрів, діяльність яких спрямована на розширення освітніх зв'язків між Україною та країнами західної Європи. Також у виставці візьмуть участь освітні агентства, що надають послуги у сфері освітньої консалтингу.


Виставка "Освіта та кар'єра-2011" є найбільшим презентаційним заходом в Україні в сфері надання освітніх послуг та профорієнтації молодого покоління. Протягом останніх років виставка створює сприятливі умови для вибору майбутньої професії, профорієнтації, представляє унікальну можливість отримати повну інформацію про навчальні заклади та тенденції розвитку освіти в Україні та світі.


Цього року серед відвідувачів виставки відбудеться розіграш призів: Samsung Galaxy S I9003, Silicon Power Ultima II та електронної книги Assistant AE-702. Для участі у розіграші необхідно
заповнити реєстраційну анкету.

Організатори виставки запрошують відвідати експозицію виставки з 17 по 19 листопада. Відкриття виставки відбудеться 17 листопада об 11.00 в Національному центрі ділового та культурного співробітництва "Український Дім".


Сайт організаторів виставки>>>


Перелік учасників виставки>>>


Каталог закордонних учасників виставки>>>


Каталог українських учасників виставки>>>

За матеріалами: Освіта.ua
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 763 | Додав: hospitable | Теги: виставка, освіта закордоном, тенденції освіти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]