Головна » 2011 » Грудень » 7 » У Києві відбулася гра-конференція "Модель ООН: Сканді 2011"
17:13:00
У Києві відбулася гра-конференція "Модель ООН: Сканді 2011"
У Києві відбулася гра-конференція "Модель ООН: Сканді 2011"2-3 грудня 2011 року у Києві за підтримки Всеукраїнської освітньої мережі "Щоденник.ua" проходила гра-конференція "Модель ООН: Сканді 2011", що дала змогу школярам відчути себе справжніми послами та дипломатами місії ООН.

Модель Організації Об’єднаних Націй - це відома в усьому світі рольова гра-конференція, яка імітує засідання різних органів системи ООН.

В Скандинавській гімназії "Модель ООН" проводиться вже втретє. Цього року до організації конференції поставилися з особливою увагою. Гра складалася з засідання комітетів, спец-конференції, дипломатичного балу та фотоконкурсу.

На засіданнях учасники виступали в ролі дипломатів і політиків різних країн світу та брали участь у роботі п’яти комітетів, що обговорювали важливі проблеми нашої планети:
1. Комітет з питань роззброєння і міжнародної безпеки. Тема: глобальна контртерористична стратегія Організаціі Об’єднаних Націй.
2. Комітет з соціально-гуманітарних питань та питань культури. Продовольча і сільськогосподарська організація. Тема: контроль за використанням ГМО. Боротьба з голодом в слаборозвинених країнах.
3. Комітет з економічних і фінансових питань. Тема: боротьба зі СНІДом в умовах економічної кризи.
4. Комісія з прав людини. Тема: релігійна нетерпимість на підставі расової дискримінації.
5. Комісія з охорони навколишнього середовища. Тема: інноваційні технології енергозбереження країн, що розвиваються.

Проведення заходів такого значення допомагає об’єднати найактивніших членів шкільної спільноти, майбутніх лідерів, і дає неоціненний досвід публічних виступів, написання офіційних міжнародних документів, обговорень шляхів вирішення проблем світового масштабу.

  За матеріалами: Освітній портал
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 764 | Додав: hospitable | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]