Головна » 2011 » Вересень » 30 » У Вінниці відбулись урочистості з нагоди посвяти молодих вчителів у педагоги
13:43:57
У Вінниці відбулись урочистості з нагоди посвяти молодих вчителів у педагоги
Цьогоріч 104 випускники вищих педагогічних закладів Вінниці з першим дзвоником розпочали працювати педагогами у школах та дитячих садочках обласного центру. 27 вересня в Палаці дітей та юнацтва відбулись урочистості з нагоди посвяти молодих вчителів у педагоги.

Серед молодих вчителів основна маса - викладачі іноземних мов. Також цьогоріч шкільна родина поповнилася вчителями початкових класів та дошкільних дисциплін, біології, фізики, інформатики, хімії, фізичної культури, художньо-естетичного розвитку та педагогами-організаторами.

Ще нещодавно студентів, а вже сьогодні вчителів зі святом привітали їхні колеги, керівники загальноосвітніх шкіл та дитячих садочків, а також керівництво міста.

"Дуже багато речей сьогодні залежить саме від освіти, - зазначив Вінницький міський голова Володимир Гройсман. – Сьогодні вам усім ввірено Богом, вашими вчителями і батьками саме те покоління, яке ви повинні сформувати в різних предметах та науках. І це все покладає на вас величезну відповідальність. Адже ми з вами відповідаємо за тих, хто приходить до дитячого навчального закладу, до школи, і ми також відповідаємо за те, якими вони увійдуть у доросле життя. Наскільки ми сьогодні підготуємо талановитих та розумних дітей та випустимо у дорослий світ, настільки буде змінюватись наша країна. Бажаю вам, аби ваша праця була надзвичайно самовідданою, щоби ваші старші колеги вас підтримували, щоб ви змогли стати справжніми освітянами, справжніми вчителями, про яких пам’ятають вдячні діти".

За матеріаламами: Освітній портал
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 804 | Додав: hospitable | Теги: Освіта, молоді спеціалісти | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  
wink Легкого шляху до здійснення мрій!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]