Головна » 2011 » Липень » 28 » В австралійських школах викладатимуть культуру поведінки у соціальних мережах
10:13:13
В австралійських школах викладатимуть культуру поведінки у соціальних мережах
Вчителі австралійських шкіл незабаром можуть розпочати викладати нову дисципліну - правила поведінки в інтернеті та соціальних мережах. З таким закликом виступила загальна Федерація асоціація батьків і громадян штату Новий Південний Уельс, в якому розташоване найбільше місто країни Сідней.

Батьки школярів виступили з ініціативою розпочати навчання школярів після декількох самогубств серед підлітків, що піддавалися в інтернеті цькуванню або образам з расових, етнічних або релігійних мотивів. Батьки вважають, що багато підлітків можуть залишати в соціальних мережах, таких як Facebook або Twitter, образливі коментарі, не розуміючи можливих наслідків своїх дій.

"Діти нерідко беруть участь у цьому, навіть не замислюючись про наслідки, - заявив прес-секретар федерації Девід Гіблін. - Бували випадки, коли діти або підлітки, що піддавалися знущанням в інтернеті, впадали в депресію або навіть здійснювали самогубство".

У деяких приватних австралійських школах вже викладають культуру поведінки в інтернеті та соціальних мережах, тепер батьки австралійських школярів хочуть ввести таку практику і у всіх інших навчальних закладах.

http://www.osvita.org.ua/news/58953.html
28.07.2011 09:38  |  Освіта в світі  |  За матеріалами: Коммерсант
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 808 | Додав: hospitable | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]