Головна » 2011 » Серпень » 18 » В Євпаторії до початку навчального року готові всі школи
09:24:47
В Євпаторії до початку навчального року готові всі школи
В Євпаторії завершено будівництво прибудови до загальноосвітньої школи №13. Про це повідомив перший заступник Голови Ради міністрів АРК Павло Бурлаков в ході робочої поїздки до Євпаторії 16 серпня.

"Школи і все, що ми сьогодні робимо, це ліквідація тих довгобудів, які були по всій республіці. Зокрема, прибудова до євпаторійської школи №13 робилася 10 років, <...> тому сьогодні йде спільна робота з міською владою, яка дає реальні результати", - сказав Павло Бурлаков.

Він уточнив, що завдяки прибудові загальна місткість школи збільшилася до 500 осіб.

Як стало відомо в ході заходу, в прибудові розташовані спортзал, класи продовженого дня, їдальня, бібліотека, комп'ютерний клас, кабінети креслення, літератури, захисту Вітчизни.

При цьому мер міста Андрій Даниленко відзначив, що 1 вересня школа буде повністю готова до роботи, також як і інші навчальні заклади Євпаторії.

"В основному школи всі готові до початку навчального року, акти підписані. Є деякі зауваження по лінії СЕС, але вони вже зараз усуваються. Я упевнений, що 100% шкіл розпочнуть свою роботу першого вересня", - сказав мер міста.
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 826 | Додав: hospitable | Теги: 1 вересня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]