Головна » 2012 » Січень » 24 » В Україні шкільні інтернет-олімпіади вперше впровадила Чернівецька область
14:53:12
В Україні шкільні інтернет-олімпіади вперше впровадила Чернівецька область
Чернівецька область першою в Україні впровадила інтернет-олімпіади, які дали можливість взяти в них участь дітям навіть з найвіддаленіших куточків Буковини.

За словами начальника ГУ освіти й науки Чернівецької облдержадміністрації Михайло Бауера, перші інтернет-олімпіади з базових дисциплін в області провели серед учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів. Для цього методисти Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області і відділи й управління освіти провели значну роботу: формували списки учасників інтернет-олімпіад, розробляли та апробовували тести завдань з кожної навчальної дисципліни.

В інтернет-олімпіадах з базових дисциплін поточного навчального року взяли участь 14 команд, у складі яких налічувалося 840 учнів.

Найбільше представництво по всіх навчальних дисциплінах зафіксоване від загальноосвітніх навчальних закладів міста Чернівці - 450 учасників і Сторожинецького району - 104 учасники.

Переможців інтернет-олімпіад увійдуть до рейтингового складу учасників третього етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін кожного району області та міста Чернівці.

За матеріалами: Освітній портал,   УНІАН
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 858 | Додав: hospitable | Теги: інтернет-олімпіади, освіта Буковини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]