Головна » 2012 » Січень » 19 » Викладачі ВНЗ Буковини скаржаться на колег-хабарників
11:05:46
Викладачі ВНЗ Буковини скаржаться на колег-хабарників

Уже є близько десяти звернень на гарячу телефонну лінію, до якої студенти можуть скаржитися на вимагання хабарів у ВНЗ. Втім, скаржаться на викладачів не так студенти, як … самі викладачі різних ВНЗ Чернівецької області: і керівництво на підлеглих, і підлеглі - на керівництво. Про це повідомив начальник обласного управління освіти М.Бауер. 

"Зрозуміло, що це може бути виявом просто упередженого ставлення до колеги, - розмірковує М.Бауер. – Проте ми перевіряємо усі скарги, і деякі з них підтверджуються".

Нагадаємо, в Чернівецькій області студентів ВНЗ закликають інформувати про порушення чи зловживання під час сесії. Також на лінії можливе надання інформаційної та методичної допомоги студентам, викладачам та іншим категоріям громадян. Працюватиме лінія до 24 лютого 2012 року. Номер консультативного телефону "Зимова екзаменаційна сесія 2011/2012 навчального року": +380 44 486-78-48. У разі виявлення фактів порушень обіцяють невідкладне вжиття заходів щодо їх усунення.

 За матеріалами: Освітній портал
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 749 | Додав: hospitable | Теги: хабарництво, телефон гарячої лінії, ЧНУ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]