Головна » 2011 » Липень » 11 » "Золоче -School"
10:26:41
"Золоче -School"
Прес-центр Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України повідомив, що 6 липня 2011 року на відкритті елітного навчально-виховного комплексу "Золоче - Sсhool" особисто був присутній Міністр Дмитро Табачник. З привітальними словами також звернулися народний депутат України Олександр Клименко та мер м.Ялта Олексій Боярчук. Освятили заклад священики трьох конфесій.

Навчально-виховний комплекс, до якого входять дошкільний навчальний заклад і загальноосвітній навчальний заклади I ступеня, розташований у котеджному містечку "Золоче", с.Вишеньки, Бориспільського району. Школа розрахована на 150 - 200 учнів у віці від 2 до 10 років.

Початкова школа "Золоче - Sсhool" - це спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови. Перевагою навчального процесу є комплексне використання інноваційних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, які забезпечують індивідуальний підхід до різноманітних гуртках художньо-естетичного та спортивного напрямків і виконувати всі домашні завдання в стінах школи.

"На мою думку, створення цієї школи демонструє найбільший вимір "українськості" - вміння відмінно робити свою справу, жити по закону і платити податки. І той, хто відповідає цим трьом вимірам, той є найбільш щирий українець і патріот. Це й є національна ідея і українська мрія. Крім того, дуже символічно, що школа "Золоче-School" починає свій перший навчальний рік разом з новим державним стандартом початкової школи: в цьому році ми плануємо розпочати проект "Альфанет школа" - проводити заняття в режимі online", - зазначив Д.Табачник.

Директор "Золоче-School" Валентина Курінна розповіла: "Я вірю, що наша школа стане символом відродження та примноження кращих традицій класичної освіти та виховання, адже розвиток природного потенціалу дитини в атмосфері довіри, розуміння і підтримки - це те, що йому необхідно на початковому етапі навчання. Ми докладемо максимум зусиль для того, щоб вихованці "Золоче - School" стали гідними громадянами суспільства, мали широкий кругозір, добре знали культуру свого народу і при цьому були готові сприймати різні точки зору, з повагою ставилися до цінностей і традицій інших національних культур".

08.07.2011 11:13  |  Освіта та наука в Україні  |  За матеріалами: МОНмолодьспорт
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1246 | Додав: hospitable | Теги: інноваційні технології, Альфанет школа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]