Головна » 2011 » Листопад » 8 » Перелік матеріалів, які необхідно подати для участі у ІІ (обласному) турі конкурсу “Учитель року – 2010”
21:44:00
Перелік матеріалів, які необхідно подати для участі у ІІ (обласному) турі конкурсу “Учитель року – 2010”

 

1.     *Особиста заява вчителя про участь у конкурсі на ім’я Голови оргкомітету, в якій вчитель вказує, що з умовами конкурсу ознайомлений і погоджується.

2.     *Анкета учасника конкурсу (додаток 4).

3.     *Фотографії вчителя (одне кольорове фото розміром 9х14, одне чорне-біле розміром 4х6 та 2-3 жанрові кольорові фотографії з уроку та позакласного заходу).

4.     *Лист-представлення відділу (управління) освіти районної державної адміністрації (міської ради) подається  на бланку (обсяг листа до однієї сторінки).

5.     Висновок про педагогічну та методичну діяльність претендента в навчальному закладі, районі (місті), підготовлений  районним (міським) методичним кабінетом. Він має містити також відомості про систему роботи вчителя, результативність його діяльності, участь учнів у предметних олімпіадах (районних, обласних, всеукраїнських, міжнародних), конкурсах, виставках, фестивалях тощо (обсяг до 2-х сторінок).

6.     Опис вчителем досвіду з реалізації проблеми, над якою він працює (до 5 друкованих сторінок). У ньому мають бути розкриті індивідуальні особливості роботи вчителя: педагогічні ідеї, сучасні та авторські форми, методи вирішення проблеми.

7.     Творчий доробок вчителя:  дидактичні, методичні розробки, тестові завдання, система позакласних, виховних заходів, роботи з батьками тощо як практичне підтвердження роботи вчителя над проблемною темою.

8.     Розробки чотирьох-п’яти  уроків різних типів, та одного позакласного заходу з повним дидактичним забезпеченням, що ілюструє вирішення проблеми, над якою працює вчитель.

9.     *Публікації вчителя (якщо такі є)


Категорія: Конкурс "Вчитель року" | Переглядів: 1669 | Додав: hospitable | Теги: Конкурс, зразок 2010, перелік матеріалів, Вчитель року | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]