Головна » 2012 » Лютий » 9 » Нарада з вчителями початкових класів, які у 2012/2013 навчальному році здійснюватимуть прийом до 1-го класу.
10:04:21
Нарада з вчителями початкових класів, які у 2012/2013 навчальному році здійснюватимуть прийом до 1-го класу.

6 лютого 2012 року в Міністерстві під головуванням заступника Міністра освіти і науки, молоді та спорту Бориса Жебровського відбулася нарада з вчителями початкових класів, які у 2012/2013 навчальному році здійснюватимуть прийом до 1-го класу.

Борис Жебровський підвів підсумки проведення минулорічної Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику!»,  під час якої   для малечі було закуплено подарунки, нові парти, стільці, обладнання, облаштовано ігрові куточки, кімнати відпочинку та нагадав  про початок Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику!» у 2012/2013 навчальному році.

У зв’язку з переходом початкової школи на новий зміст, поступове запровадження Державного стандарту початкової загальної освіти, навчальних програм для початкової школи,  особливої уваги потребують першокласники. Під час проведення наради, основна увага приділялася створенню сприятливих умов для навчання шестирічок під час адаптаційного періоду,  посиленню використання здоров’язбережувальних технологій, а також вивченню іноземної мови з 1 класу та інформаційно-комунікаційній освіті.

Кожний вчитель зміг поділитись  досвідом роботи з колегами. Так, вчитель початкових класів Скандинавської гімназії м. Києва Галина Знаєнко повідомила, що у гімназії у першокласників разом з вчителем початкових класів обов’язково є вчитель-вихователь.

Наприкінці наради Борис Жебровський нагадав, що Міністерством освіти і науки, молоді та спорту на адреси керівників обласних, міських і районних управлінь освіти, а також обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти надіслано лист від 30.01.2012 року № 1/9-66, у якому окреслено завдання щодо проведення Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику!».

За матеріалами : http://www.mon.gov.ua

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1753 | Додав: hospitable | Теги: першокласник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]