Головна » 2011 » Серпень » 1 » Cумські школи й дитсадки відкриють свої персональні сайти
13:25:15
Cумські школи й дитсадки відкриють свої персональні сайти

Вже до початку нового 2011-2012 навчального року свою інтернет-сторінку матиме майже кожен заклад освіти Сум. Над цим зараз працюють в управлінні освіти і науки міста за підтримки ряду громадських організацій.

"У сучасних умовах інформаційного суспільства відсутність інтернет-сайту школи або садка не дозволяє освітньому закладу повноцінно функціонувати як частині єдиного організму інформаційно-освітнього простору України, не дає можливості бути на постійному зв'язку з колегами з інших регіонів і куточків країни, ділитися з ними своїми професійними досягненнями або отримувати такий досвід від колег", - стверджує начальник управління освіти і науки Антоніна Данильченко.

Крім того, це зробить діяльність навчальних закладів ще прозорішою і відкритою. До того ж, дозволить батькам ближче ознайомитися з життям школи або дошкільної навчальної установи, отримувати необхідну інформацію про діяльність установи більш оперативно, враховуючи зайнятість батьків, які не завжди мають час звернутися в школу або дитсадок зі своїми питаннями і проблемами, вважають в управління освіти і науки Сум.

http://www.osvita.org.ua/news/58989.html?from=subscribe

29.07.2011 11:55  |
 Освіта та наука в Україні  |  За матеріалами: Суми інфо

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 738 | Додав: hospitable | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]