Головна » 2011 » Липень » 27 » З першого серпня у Львові діти зможуть плавати у шкільних басейнах
13:32:05
З першого серпня у Львові діти зможуть плавати у шкільних басейнах
                                                                            

З першого серпня у Львові діти зможуть плавати у 6 шкільних басейнах. У загальноосвітніх навчальних закладах відновлюють роботу басейнів, повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління освіти.



"Львівська міська рада зробила великі зрушення в тому, щоб запрацювали басейни. Ми продовжуємо в цьому напрямку діяльність. Правильно, щоб басейни працювали протягом року, щоб діти як учасники навчально-виховного процесу навіть поза процесом мали можливість ним користуватися. В нас величезна кількість дітей, які мало рухаються, взимку не катаються на санках, натомість роблять це віртуально. Насправді є такі види спорту, які дуже добре оздоровчо впливають на формування опорно-рухового апарату чи розвиток дихання. Ми будемо пропагувати абсолютно всі види спорту. Тому плавання – один з компонентів, і заняття плаванням – це дія на всі групи м’язів. Це загальне оздоровлення організму", - розповів начальник управління освіти Львова Володимир Огура.

Вже з серпня запрацюють басейни у загальноосвітніх навчальних закладах, зокрема у школах №№18, 65, 90, 97, 99, Навчально-виховний комплекс "Школа-гімназія "Сихівська".

Як повідомили в управлінні освіти, цього року також мають відремонтувати басейни у дошкільному дитячому будинку №1 та школі №92.

У місті є ще 13 басейнів, які потребують капітального ремонту.

http://www.osvita.org.ua/news/58911.html?from=subscribe
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 891 | Додав: hospitable | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]