Головна » 2011 » Серпень » 4 » Звернення начальника Головного управління освіти і науки щодо впровадження системи електронного щоденника
18:42:22
Звернення начальника Головного управління освіти і науки щодо впровадження системи електронного щоденника
Шановні освітяни!

З кожним роком наука і техніка рухається вперед, а прогрес стає все більш очевидним. Впроваджуються нові системи, відбуваються якісні зміни, які не оминули й нашу сферу зайнятості. Тому з метою підвищення рівня освіти в краю та залучення інноваційних підходів і методів в навчально-виховний процес, рекомендую впровадити в усіх навчальних закладах нашої області електронну систему «СМС - Щоденник», яка активно діє протягом останніх двох років у м. Чернівці та дає хороші результати в підвищенні успішності дітей та відвідуваності ними занять.
Впровадження системи електронного щоденника в наших школах виведе нашу освітню систему на новий ступінь розвитку, сприятиме інформатизації шкіл та відкриватиме необмежені можливості для вдосконалення навчально-виховного процесу.
Система передбачає собою постійне інформування батьків стосовно особливостей навчання їх дітей в школах через смс - повідомлення на мобільні телефони та електронну пошту або представлення відповідних даних на інтернет-сайті, доступ до якого будуть мати лише батьки та вчителі, маючи відповідні ввідні коди.
Впровадженням цієї системи в нашому регіоні займаються керівники програми «СМС-Щоденника» в Чернівецькій області Роман Нипіт (050-873-18-00) та Сергій Бостан (050-238-71-07). Вони мають великий досвід в забезпеченні дієздатності даної програми та широку мережу щодо її розповсюдження, тому вважаю за доцільне координувати роботу з ними.
Переконаний, що використання інноваційних технологічних підходів в системі освіти, призведе до покращення результатів навчання та підвищення іміджу краю.

Начальник Головного управління освіти і науки М.Й.Бауер

http://oblosvita.com/index.php

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 823 | Додав: hospitable | Теги: інноваційні технології | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]