Головна » 2011 » Вересень » 2 » Шкільні уроки проводитимуть онлайн
22:28:49
Шкільні уроки проводитимуть онлайн
Систему дистанційного навчання, яка дасть змогу викладачам проводити уроки одразу в декількох школах для обдарованої молоді завдяки мережі Інтернет планують створити у 2012-му році на Дніпропетровщині. Про це ІА «Світ освіт» повідомили у прес-службі управління преси та інформації Дніпропетровської ОДА.

За даними прес-служби, подібна система навчання дозволить викладати уроки для дітей із фізичними вадами, які не можуть відвідувати школу.

«У 2011-му році на Дніпропетровщині ми впроваджуємо ряд проектів, спрямованих на інформатизацію та модернізацію системи регіональної освіти», – розповів голова Дніпропетровської ОДА Олександр Вілкул.

Нагадаємо, міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник заявив, що до кінця 2011-го року 99% шкіл забезпечать навчальними комп'ютерними комплексами.

Як повідомляло ІА «Світ освіт», чотири «віртуальні класи» відкрили 1-го вересня у столичній середній школі № 25 Шевченківського району у рамках спільного проекту російських та українських учених «Віртуальна школа».


http://osvitacv.com/

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 879 | Додав: hospitable | Теги: дистанційне навчання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]