Головна » 2012 » Липень » 18 » 7 вересня 2012 року в Київському міському Будинку вчителя Всеукраїнський Форум «Батьки і діти».
19:54:10
7 вересня 2012 року в Київському міському Будинку вчителя Всеукраїнський Форум «Батьки і діти».

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту з метою розвитку державно-громадського управління освітою, посилення взаємодії між батьківською, учнівською та педагогічною громадськістю України проводить 7 вересня  2012 року в Київському міському Будинку вчителя Всеукраїнський Форум «Батьки і діти».

У Форумі візьмуть участь 250 делегатів (представники органів управління освітою, батьківської громадськості, голови піклувальних рад, лідери учнівського самоврядування, педагогічні працівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів) із 27 регіонів України.

Для участі у Форумі запрошені Уповноважений Президента України з прав дитини, депутати Верховної Ради України, члени Кабінету Міністрів України, представники Національної Академії педагогічних наук України, Міністерства соціальної політики, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства культури і туризму, Міністерства фінансів, Міністерства економіки, Державного комітету телебачення та радіомовлення, Київської міської державної адміністрації та представники громадських організацій.

На Форумі особлива увага приділятиметься питанням формування позитивних якостей підростаючого покоління, надання  пріоритету сім’ї у вихованні дітей, налагодження дієвого контролю громадськості за дотриманням моральних норм у діяльності засобів масової інформації з метою протидії поширенню алкоголю, наркоманії, злочинності у дитячому середовищі тощо.

Всеукраїнський форум «Батьки і діти» – це унікальна можливість для зустрічі лідерів учнівського самоврядування, батьків, посадовців та педагогів з метою обговорення спільних дій з ефективної взаємодії у питаннях навчання і виховання дітей. Також цечудова нагода для педагогів відчути підтримку батьків у вирішенні проблем сучасної школи та обговорити з ними спільні проекти, Одним з таких проектів буде Концепція сімейного виховання в системі освіти України «Щаслива родина» на 2013-2022 роки, яка розміщена на веб-сайті Інституту інноваційний технологій і змісту освіти www.iitzo.gov.ua в розділі «Громадське обговорення».

Свої пропозиції надсилайте до Міністерства на електронну адресу: n_berezina@mon.gov.ua

http://www.mon.gov.ua/index.php/ua/10968-batki-i-diti-davajte-pogovorimo

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 981 | Додав: hospitable | Теги: Всеукраїнський Форум «Батьки і діти, Всеукраїнський форум, форум | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]