Головна » 2011 » Липень » 13 » Молодших школярів у Криму навчатимуть безпечному користуванню Інтернетом
10:37:04
Молодших школярів у Криму навчатимуть безпечному користуванню Інтернетом
Голландці будуть навчати маленьких кримчан етичного і безпечного користування всесвітньою мережею Інтернет. Посольство Королівства Нідерландів в Україні підтримало грантовий проект Республіканської дитячої бібліотеки імені В.М.Орлова зі створення розвиваючого освітнього Інтернет-центру (РОБІКА) для дітей молодшого шкільного віку. Про це повідомив прес-центр Міністерства культури Криму.

За інформацією міністерства, проект передбачає навчання учнів 1-4 класів навичкам етичного і безпечного поводження при користуванні Інтернетом. Так, щотижня, починаючи з жовтня, будуть проводитись курси з безпечного Інтернет-спілкування для дітей з батьками. "При проведенні занять з дітьми будуть використовуватися інтерактивні ігри, тести, міні-конкурси, вікторини. Планується розробка та видання інформаційних та рекомендаційних матеріалів для дітей, батьків і бібліотекарів дитячих бібліотек", - повідомили в міністерстві.

Для реалізації програми посольство виділив бібліотеці 38 тис. гривень, на які будуть закуплені комп'ютери з ліцензійним програмним забезпеченням, мультимедійне обладнання та зручні дитячі меблі.

http://www.osvita.org.ua/news/58675.html?from=subscribe

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 745 | Додав: hospitable | Теги: мультимедійне обладнання, нідерландський проет, інтернет для молодших школярів | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]