Головна » 2012 » Лютий » 9 » «Сучасна освіта в Україні-2012»
09:55:02
«Сучасна освіта в Україні-2012»

 

Шановні освітяни!

 

Освітній інформаційний Інтернет-простір «Щоденник.ua» візьме участь у XV міжнародній виставці навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні-2012», яка буде проходити 15-17 лютого в Києві в національному центрі «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2).

На виставці команда «Щоденник.ua» продемонструє переваги роботи з порталом, а також - новітній функціонал, серед якого – єдина система інформаційного обміну та можливості дистанційної освіти.

Також представники компанії проведуть майстер-класи, на яких Ви ознайомитеся з роботою порталу, його основним функціоналом та останніми інноваціями для системи освіти. Крім того, матимете можливість підключити свій навчальний заклад до мережі та більш досконало освоїти існуючі можливості освітнього простору.

Розклад майстер-класів:

15 лютого
11.00
– «Впровадження єдиної системи інформаційного обміну в Україні на базі освітнього Інтернет-порталу «Щоденник.ua» (Кириченко Олена Олегівна, керівник відділу розвитку проекту «Щоденник.ua»).

16 лютого
14.00
- «Інноваційні освітні технології від «Щоденник.ua» (Кириченко Олена Олегівна, керівник відділу розвитку проекту «Щоденник.ua»).

17 лютого
13.00
- «Особливості впровадження освітнього інноваційного проекту «Щоденник.ua» (Соломін Павло Миколайович, регіональний менеджер з розвитку проекту «Щоденник.ua»).

У рамках круглих столів, що відбудуться 15-16 лютого, представники «Щоденник.ua» виступлять з доповідями.

Розклад круглих столів:

15 лютого « Інноваційно-інформаційні технології для освіти»
15.00 по 17.30
- «Інновації в управлінні навчальними закладами» (Гільова Ірина Миколаївна, регіональний менеджер з розвитку проекту «Щоденник.ua»).

16 лютого «Використання Інтернет-технологій в навчально-виховному процесі»
13.00 по 15.00
- «Створення Єдиного інформаційного простору на базі освітнього Інтернет-порталу «Щоденник.ua» (Дуда Марта Іванівна, регіональний менеджер з розвитку проекту «Щоденник.ua»).


Запрошуємо Вас відвідати стенд освітнього інформаційного простору «Щоденник.ua», майстер-класи та презентації фахівців компанії!

Щоденник.ua – шкільна освітня мережа

01054, Київ, вул. Дмитрівська, 44а

http://shodennik.ua
E-mail: team@shodennik.ua
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 942 | Додав: hospitable | Теги: сучасна освіта | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]