Головна » 2011 » Серпень » 30 » "Безпечне інтернет-літо"Компанія "Київстар"
13:08:02
"Безпечне інтернет-літо"Компанія "Київстар"
Для українських школярів провели семінари "Безпечне інтернет-літо"Компанія "Київстар" організувала ігрові семінари для дітей з вивчення правил безпечної поведінки у мережі Інтернет. Більше 1500 школярів у літніх таборах по всій Україні взяли участь у семінарах "Безпечне інтернет-літо з "Київстар". Діти навчилися розпізнавати онлайн-загрози, і дізналися, як протистояти небезпекам мережі.

Семінари були проведені у рамках соціальної програми "Безпека дітей в інтернеті" для дітей 6-14 років. Ігрові семінари були організовані в Київській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Миколаївській області, Криму, а також в Одесі, Дніпропетровську та Житомирі. Вирішуючи спеціально розроблені командні завдання, діти дізналися, як виявити небезпечні сайти, які види інтернет-загроз існують, як потрібно діяти при зіткненні з ними, а також ознайомилися з основними правилами безпечної поведінки в інтернеті при виході в мережу з комп'ютера або мобільного телефону.

Ігровими семінарами залишилися задоволені і діти, і їх наставники. Учасниця семінару з Чернівців - учениця 9 класу Ольга Панівська відзначила: "Я дізналася, як можна вже на головній сторінці сайту визначити, чи є на ньому яка-небудь небезпека для мене, чи ні".

За матеріалами: Освітній портал
Категорія: Канікули | Переглядів: 978 | Додав: hospitable | Теги: освітній портал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 hospitable  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]